maanantai 8. heinäkuuta 2013

Pikku termiitti

Pieni termiitti on nyt kunnossa. Lauantaina noussut kuume on poissa ja nenä ei ole enään niin tukkoinen.
Kaksi yötä meni valvoessa, pikkuiset kun oireilevat tietenkin aina öisin pahiten. Hippo ei päässyt keräilemään villivihanneksia vaan päätyi hoitelemaan kullan kanssa pikku potilasta. Kipeänä kun sylin kaipuu on niin suuri.

Hippo soitti jo eilen ettei tule töihin vaan jää kotiin varmistamaan, ettei pikkuisen lämpö  nouse uudestaan. Lisäksi Hippo kävi neidin kanssa terveyskeskuksessa lääkärillä tutkituttamassa pikkuisen korvat.

Vastaanotolle saavuttiin ajoissa ja juuri kun huoneeseen päästiin niin lääkäri poistui toviksi konsultoimaan kolleegaansa.  Puuhakas pikkuinen ei kauaa miettinyt vaan nappasi pöydältä verenpainemittarin ja laittoi sen päälle. Lääkärin saapuessa takaisin huoneeseen neiti istui Hipon sylissä, kiljui riemusta ja hakkasi käsiään iloisesti pöytään, jonka päällä verenpainemittari hurisi. Lääkäri sai todeta neidin olevan kunnossa ja korvat puhtaat. Ja pöydän verenpaine oli error -


Termiitti jatkoi vastaanotolla aloitettua kampanjaa. Sen nimi oli todennäköisesti,  revi alas kaikki sinulta kielletyt tavarat. Tänään on juostu pikkuisen tuholaisen perässä ja koetettu ohjata toisenlaisiin puuhiin. Milloin on oltu vetämässä pyykkejä kuivaustelineeltä alas, vessassa rummuttelemassa yhteen Hipon kosmetiikkapöniköitä, kullan ottaessa pyykit pois koneesta oltiin niitä repimässä heti ja luuttuamassa lattiaa niillä, kissanruokakipolla ollaan oltu ruokaa varastamassa yms...Energiaa neidillä siis riittää. Otetaan takaisin kaksi sairastettua päivää korkojen kera.


Huomenna siis takaisin töihin ja päiväkotiin. Toivotaan, että seuraavaan flunssaan olisi piiiiiitkä aika!

1 kommentti: