tiistai 23. heinäkuuta 2013

Superdieetti kuulumisia ja ale-koodia Hyvinvoinnin Tavarataloon

Kirjoitus sisältää mainoksenReilu neljä viikkoa on Superdieettiä takana ja kokemukset tähän saakka ovat positiivisia. Painoa on lähtenyt joka viikko kivasti pois. Tarkemman lukeman Hippo paljastaa SD:n loputtua.


Maitorahkaa kuluu paaaaaljon ja marjoja. Yhdestä SD:n aikana tulleesta uudesta tuttavuudesta Hippo ei suostu luopumaan, meinaan Big Tree Farmssin luomu cashewpähkinöistä. Kun noita on syönyt, ei pahemmin muut cashewt enään kelpaa. Cashewpähkinät käsitellään alle 43 asteessa, joten kaikki ravintoaineet säilyvät käsittelyssä. Kilohinnassa ero ns tavallisiin cashewpähkinöihin on melkein kaksinkertainen, mutta kun pähkinöitä syö sen 15 g päivässä ei kilohinta tunnu näin laadukkaassa valmisteessa haittaavaan, ei ainakaan Hippoa.Am nam nam


Muita suosikkeja on Pakkasmarjan Luomumarjasekoitus pakastemarjat. Hippo suosii kotimaisia marjoja, varsinkin kun ei niitä pahemmin keitellä ennen syömistä. Suonenjokelaisen Pakkasmarjan asiakaspalvelu oli mitä loistavinta kun Hippo joutui reklamoimaan parista ostamastaan tuotteesta. Reklamointi kannattaa puolin ja toisin =)

Joten vielä kaksi viikkoa mennään tiukalla SD:llä ja sen jälkeen pikkaisen lisätään ruokavalioon jotain uutta ja jatketaan samalla kaavalla. Kesälenssun mentyä ohitse Hippo lataa salin avainläpyskänsä aktiiviseksi ja aloittaa aamut heräämällä 4.40 ja menemällä salille ja lähtemällä siitä sitten töihin, paitsi niinä aamuina kun Hippo vie Nemin hoitoon. Näin saisi mahtumaan salilla käymisen sujuvasti arkeen ja illat pysyisivät rauhallisina.

Onko sinulla kokemuksia SD:stä vai oletko parasta aikaa jossain muussa "projektissa" ?


Lopuksi luvattu alennuskoodi Hyvinvoinnin Tavarataloon. Alennuskoodi on HIPPIS
 ja se käytetään ostoskorin ensimmäisellä sivulla kohdassa (-15% tilauksen tuotteista), käytä kampanjakoodia. 


4 kommenttia:

 1. Mua vähän kiinnostaisi lähteä mukaan seuraavaan superdiettiin elokuussa. Kiva kuulla siis kokemuksista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti kerron lisää kokemuksista =)

   Poista
 2. Mulla lähti melkein viis kiloa kahen viikon aikana, niin piti ruveta syömään jotain muutaki ku rahkaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui! SD saattaa olla haasteellinen kasvisruokavalion kanssa. Tofu kun voi alkaa kyllästyttämään aikas nopeata.

   Poista