lauantai 6. heinäkuuta 2013

Takapihan superfoodeja

Kirjoitus sisältää mainoksen


Työt aloitettu ja työpaikalta löydetty kirja houkutteli välittömästi uuteen maailmaan. Villivihannesten eli hortan maailmaan.

Hippo on aina pienestä pitäen pitänyt luonnossa liikkumisesta, välillä on ollut pidempiä ajanjaksoja jolloin jalkojen alla on kulutettu enemmän asfalttia kuin pehmeää maaperää. Nyt luettu kirja ja netistä saadut informaatiot suorastaan laukkaavat Hipon päässä. On ihan pakko päästä niityille ja metsään keräämään luonnon omia superfoodeja. Harmi, että pakastin sanoi viikko sitten sopimuksensa irti, nyt täytyy tyytyä keräämään sen minkä syö heti ja sellaista minkä voi kuivattaa säilytettäväksi.


Kirjan saa ostettua mm täältä


Huomenna jos neidin yleistila sallii, lähtee Hippo pyörällä etsimään sopivia keräilypaikkoja ( tai sitten suuntaamme Lokalahdelle, siellä ainakin on hyvät apajat). Nemillä nousi tänään illalla kuume joten katsotaan miten huominen aamu alkaa. Kuume voi johtua tulevasta hampaasta, ainakin viimeksi hampaan tuleminen pukkasi aikamoisen lämmön päällensä. Voi toki päiväkodista johtuva flunssakin vaivata. Aamulla olemme viisaampia.

Nyt kaivamaan muovihanskat, sakset, paperipusseja ja kunnon jalkineet valmiiksi. Ilmaista superfoodia, ihanaa!

Lisää tietoa hortasta löytyy mm täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti