sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Vain tahroja kankaalla, älä siis suutu... (Buzzador kampanja Vanish)

Hippo osallistui Buzzadorin Vanish-kampanjaan, jossa piti tehdä tahratesti pienelle kankaanpalaselle.

Ennakkoluuloja oli tuotetta kohtaan.
a) Hippo on käyttänyt tähän mennessä tahrojen poistoon ainoastaan sappisaippuaa ei mitään muuta
b) Tuotteen ulkoasu ei voisi olla enempää ällö. Ei mitenkään ympäristöystävällisen näköinen
c) Tuote kuulostaa siltä, että kun se joutuu atooppisen ihon kanssa tekimisiin, syntyy pahaa jälkeä

Vanish Oxi Action-tuotteella on siis joutsenmerkki. "Joutsenmerkki eli Pohjoismainen ympäristömerkki erottelee ympäristön kannalta parhaat tuotteet ja palvelut. Joutsenmerkityt tuotteet täyttävät tiukat kriteerit, jotka ottavat huomioon tuotteen koko elinkaaren aikaiset ympäristövaikutukset. "

Ehkä normaaleille kuluttajille ja isoille markkinoille tehdyistä tahranpoistoaineista verraten tuote on ympäristöystävällinen, mutta edelleen sappisaippua voittaa ympäristö- ja ihoystävällisyydellänsä. 

Testattu tuote ei aiheuttanut atoopikolle pelättyjä oireita, vaikka joutuikin ihon kanssa kosketuksiin.TESTI


Hippo etsi kaapeista sopia aineksi, löytyihän niitä. Kankaalle sotkettiin oliiviöljyä, ketsuppia, kahvia, chilikastiketta, huultenrajauskynää, BB-voidetta (niin out nykyään on jo CC-voiteet =D ) ja vedenkestävää ripsaria.


ENNEN

Hippo noudatti Vanis Oxi Action- jauheen tahranpoisto-ohjeita ja jälkeen kuva puhukoon puolestaan.


JÄLKEEN
Eli kaikki tahrat paitsi, vedenkestävä ripsari ja huultenrajauskynä lähtivät kokonaan pois. Aika hyvin

Koska testiin annettu kangaspala oli niin ohut ja huokoista materiaalia, halusi Hippo testata tuotetta sellaiseen kohteeseen, mihin oikeasti tarvitsee tahranpoistajaa. Nimittäin syöttölappuihin.

ENNEN

Tahrathan tulisi poistaa heti niiden tultua, Hahhahaaahhaaa! Ei onnistu. Hippo ei ala jokaisen ruokailun päätteksi pyykkiliisaksi, ei todellakaan. Joten omaan testiin valikoitui kolmen päivän ajan käytössä ollut collegekangasmaista materiaalia oleva syöttölappu.

JÄLKEEN 


Eipä enään lähteneet niin hienosti tahrat, mutta kukapa odottaakaan tahrojen muhittua kolme päivää, että lopputulos olisi lumivalkoinen? Mutta tosiasia on, että tämä on varmasti yleinen aikajakso lapsiperheissä. Tahrat voivat olla vaatteissa parikin päivää ennen kuin ne käsitellään ja pestään

LOPPUTULOS


Lopputulos testille on se, että tuotteet ovat toimivia ja ohjeet purkeissa selkeät ja hyvät. Mutta tälläisenä ituhipin vikaa omaavana yksilönä, en itse tulisi valinneeksi tätä kaupanhyllyltä. Toki käytän saamani tuotteet loppuun. Mutta Hippoa ja sappisaippuaa ei noin vain eroteta.


Muita blogeja joissa aiheesta lisää:
Tuumat ja tuokiot
Väri-epä-suora
Ei ihan vielä

Buzzadorina sinulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan ja kertomaan, mitä pidät erilaisista tuotteista ja palveluista. Kun pääset kokeilemaan tuotteita ja palveluita sinun tarvitsee vain kertoa niistä ystävillesi, joko kasvotusten tai sosiaalisen median välityksellä sekä raportoida kokemuksesi tämän jälkeen meille. Buzzadorina toimiminen on sinulle ilmaista ja vie sinut ja ystäväsi moniin jännittäviin kohtaamisiin uusien tuotteiden ja palveluiden parissa.


Lisää Buzzadorina toimimisesta täältä


1 kommentti:

  1. Kyllähän se ihan kivasti toimii. Itse en ole (noloa?) koskaan käyttänyt sappisaippuaa. Pitäisi varmasti testata sekin. Vanishia meillä on kyllä "lotrattu" senkin edestä.

    Tytön ollessa vauva, en käyttänyt mitään tahranpoistoaineita ja vaatteet ja ruokalaput menivät hylkyyn sitä mukaan, kun niitä ei enää iljennyt tavallisten pesujen jäljiltä käyttää...

    VastaaPoista