perjantai 2. elokuuta 2013

Audi ja Lumia

Audi ja Lumia, ne olivat tämän päivän kovimmat jutut.

Päiväkodista tultua odotti Nemiä iloinen yllätys kotona. Hippo ja kummitäti Jutta olivatkin ehtineet juuri ennen Nemiä ja Kultaa kotiin. Riemu oli suuri kun neiti huomasi, että taas oli ihailijoita kylässä.

Eilen Nemiä oli ihailemassa kummitäti Suvi ja pikaisella visiitillä piipahti Hipon ja Kullan ystävä Petra. Eilen huomattiin, että kaikilla aikuisilla oli ihossa tatuointeja. Naureskeltiin, että Nemi pian alkaa ihmettelemään ihmisiä joilla ei ole tatuointeja.

 Suvi ja Nemi söpöinä


Tänään oli esillä taas autoilijageenit. Mummilta saadulla pikku Audilla pöristeltiin ja pakiteltiin ja vietiin välillä piiloon Jutta tädin hameen allekkin. Nemi on päiväkotiin mentyä ihastunut leikkimään pikkuautoilla ja hokikin yhtenä aamuna hoitoon mennessä parkkipaikalla  "Aata aata aata"Nemin Audia ehkä kovempi juttu oli kummitädin Lumia puhelin. Hippo ei ole uskaltanut termiitillensä oma Lumiaansa antaa käsiteltäväksi. Onneksi on kummitädit ja heidän Lumiat ja iPhonet, joita pikkuinen tutkii ( lue syö ja nuolee) innokkaasti.

Tänään Jutan Lumia pääsi varsinaisiin kestävyystesteihin.


Termiitin lelutesteissä sen sijaan kävi huonosti. Nemin rakas kastelahjaksi saatu Brio koira joutui takaisin tehtaalle. Siitä purkautui koko vetonaru ihan atomeiksi.


Alle viikossa tuli ilmoitus, että uusi koira on matkalla meille. Hienoa ja nopeata toimintaa jälleen kerran. Brion lelut yleensä ottaen kestävät vuosikausia, taisi tämän koiran kohdalla osua vain huono sattuma. Onneksi uusi koira tulee pian. Sen häntä on varmaan erityisen maukas, ainakin jos leikkijältä itseltään sitä kysytään.

Huomenna Hippo, Nemi, Mummi ja Pappa suuntaavat asuntoauton nokan kohti Lempäälän Ideaparkkia.
Reissun tarkoitus selviää lukijoille sunnuntaina.

Mukavaa viikonloppua höpönassut!

3 kommenttia:

 1. Meidän tolle samaiselle koiralle kävi ihan samalla tavalla! Mut miä vaa laitoin sen kaappiin oottamaa tuomiota :D Enpä ees ajatellu et vois saada uuden tilalle. Tosin sille varmaan kävis ihan samalla tavalla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onkohan sitten narun materiaalin valinnassa jotain mätää? Aikaisemmat narut ovat kestäneet vuosikausia. Aika mälsää jos ei yhtään kestä leikkimistä, niin ettei naru purkaannu. Kun sitä ei oikein itse voi vaihtaa rikkomatta koiran päätä....

   Poista
 2. Tatskaton kummitätskä2. elokuuta 2013 klo 23.41

  Voi ei, koira-parka! Onneksi tajusit vaatia laatua brändiltä, jota just laadun takia ostetaan. Toivottavasti seuraava koiruli on parempilaatuinen.

  VastaaPoista