lauantai 31. elokuuta 2013

Hemmottelua pikkuiselle

Huom!Sisältää tuote hehkustusta! Kirjoitus ei ole maksettu mainos, vaan Hippo haluaa vain jakaa tietoisuuteen hyvän tuotteen, jota voi hyvällä mielillä suositella eteenpäin.

Kukapa meistä ei pitäisi hieronnasta? Varsinkin silloin kun lihakset ovat tehneet paljon töitä. Nemi on aloittanut oikein urakalla kiipeämisharjoitukset ja nousee koko ajan ylös. Siinä puuhassa lihakset tekevät suurta työtä ja aikuinen voi vain kuvitella, miltä iltaisin voi pikkuisesta tuntua.

Iltapuuhiin on lisätty kylvyn jälkeinen jalkojen rasvaus ja hieronta. Nemi saattaa kylvyn jälkeen itkeä hiukan väsymystään, mutta kun jalkojen hieronta rasvan kanssa aloitetaan, hiljenee neiti nauttimaan pienestä rennosta hetkestä. Hän tapittaa hiljaa suoraan silmiin ja rauhoittuu hetkessä. Jalkojen hieronnan lisäksi hierotaan rintakehä ja vatsan alue, tähän ei kulu siis kauaa aikaa, vaan siihen menee vain noin 5 minuuttia aikaa. Tyttö on huomattavasti rennomman oloinen hieromisen jälkeen.

Innostus jalkojen hieromiseen tuli, kun Weleda Baby Suomi etsi Facebook-ryhmässään Weledan Calendula Baby kostauttavan vartalovoiteen testaajia. Hippo ilmottautui mukaan ja pian Matkahuolto toi paketin, missä oli Weledan Calendula Baby kostauttava vartalovoide, vartalon pesuaine ja vaippavoide. Vaippavoidetta ei ole tullut vielä testattua. Vartalovoide on ollut sitäkin enemmän käytössä. Pienet polvet kun tarvitsevat rasvaa, kun ne ovat kovilla pikkuisen liikkuessa vielä nelinkontin. Vartalon pesuaine on ollut käytössä ja sen kevyt voidemainen koostumus pesee hyvin ja kosteuttaa ihoa hellästi. Lisäksi mieto tuoksu on Hipon mieleen.

Innostuksen hierontaan Hippo sai YouTubesta löydetyn videon katselemisen myötä. Video löytyi työtehtäviä varten tehdyn taustatyön tiimoilta. Kannattaa katsoa video ja miettiä, nauttisiko sinun pikkuinen/taapero rauhallisesta hetkestä? Videossa on käytetty öljyä, mutta vartalovoide toimii myös yhtä hyvin, kun sitä malttaa käyttää runsaammin kuin tavallisessa rasvauksessa.
Weleda on tuotemerkkinä mitä mahtavin valinta pikkuisille. Puhdasta luonnonkosmetiikkaa, joka valmistetaan vain parhaimmista raaka-aineista. Tuoksut ovat terapeuttisia ja mietoja.

Hippo itse on rakastunut Weledan juuri markkinoille tulleeseen shampooseen. Pääset lukemaan työpaikkani blogista shampoo-aiheisen blogi kirjoituksen tästä .

Weledan tuotteisiin ja pääset tutustumaan heidän kotisivuiltaan

Rentoutusta on Hippokin saanut tänään. Kulunut viikko on ollut raskas, yöheräämisiä on ollut paljon ja yöunet ovat olleet katkonaisia. Tänään Kulta tarjosi Hipolle mahdollisuuden nukkua univelkoja pois. Tuli sitten nukuttua kello 13-17 välinen aika. Pitkät päikkärit tulivat tarpeeseen ja tekivät todella hyvää. Hippo on tainnut nukkua noin pitkät päikkärit joskus alkuraskaus-aikana =) Nyt pitäisi taas jaksaa puuhastella termiitin kanssa kunnolla.

Arvonnan palkinnot lähtevät ensi viikolla matkaan, Hippo pahoittelee viivästymistä, mikä johtui Nemin sairastumisesta. Malttakaa siis vielä hetki odotella palkintojanne. :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti