sunnuntai 25. elokuuta 2013

MPR-rokoteen jälkiseuraamuksia

Eilen Nemi alkoi lämpöillä, mutta muuten vointi oli hyvä. Yöllä heräiltiin välillä itkemään ja tänä aamuna olikin sitten kuume korkeimmillaan kuin koskaan. 39.9 astetta näytti mittari.Kuvan ruisku ei liity tapaukseen =D


Itkuinen neiti ei jaksanut puuhailla mitään, aamumaito juotiin reippaasti. Nestemäistä buranaa annettiin ensihätiin ja olohuoneen lattialla lueskeltiin kirjoja Hipon sylissä. Välillä käytiin makoilemassa Kullan vieressä sängyssä. Tunnin kuluttua särkylääkkeen annosta oli eri ääni kellossa. Taas jaksettiin puuhailla, ehkä rauhallisemmin kuin tavallisesti. Aamupuuro ei maistunut, mutta kelleppä ruoka maittaa kipeänä, kovassa kuumeessa?

Tämä päivä menee siis sisällä pikkuisen kanssa ja Hipon täytyy varmaan kilauttaa töihin, että on varuiksi huomisen poissa töistä. Sen verran korkealla lukemat olivat.
Korkea kuume on jälkiseuraamusta 10 päivää sitten saadusta MPR-rokotuksesta ja pitäisi mennä ohitse muutamassa päivässä, ellei jopa vuorokaudessa.Toivotaan siis, että pian helpottaa oireet. Nyt neiti jo jorailee olkkarin lattialla Late Lampaan tahdissa Kullan kanssa.

Onko teidän lapsille tullut rokotteista oireita ja mitä mieltä rokotteista olette ylipäätänsä?
19 kommenttia:

 1. Meillä oli tytöllä ensimmäisistä rokotteista oireena kans kuumeilua, mutta se meni aina päivässä ohitse.

  Itse olen todella rokotusmyönteinen. Kaikki rokotteet (sitä surullisenkuuluisaa sikaflunssarokotetta lukuunottamatta) kehitetään ja tutkitaan vuosien kuluessa Suomessakin useilla rokotusklinikoilla. Rokottamatta jättäminen on mielestäni suurempi riski kuin itse rokote. Jos lähes kaikki väestöstä rokotetaan, on vielä suht turvallista jättää muutama yksilö rokottamatta. Jos kuitenkin esimerkiksi puolet jätettäisiin rokottamatta, olisi jo aika todennäköistä, että sairastuminen ja mahd. kuolleisuus kyseiseen tautiin lisääntyisi huomattavasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen myös enemmän rokotteiden kannalla kuin vastaan. Tosin en perustervettä lasta/aikuista rokottaisi influenssa rokotteilla ja meille tullut rokotustutkimus kutsu ei oikein kiinnostanut. En näe itse syytä, miksi rokottaa esim vesirokkoa vastaan.

   Poista
 2. Hei!

  Itse olen erittäin kriittinen rokotteiden suhteen ja en ole antanut lapsilleni kuin joitain niistä.

  Yksi lapsistani sai todella vakavan rokotusreaktion, mutta se olisi pitkä juttu. Rokotteitten haittavaikutukset voivat tulla esiin vasta viipeellä. Rokotteet on monissa tutkimuksissa yhdistetty lukuisiin vakaviin sairauksiin, joita ihmisillä sitten myöhemmin puhkeaa. Rokotteet voivat häiritä vakavalla tavalla ihmisen omaa immuunipuolustusta ja altistaa myöhemmin mm syövälle ja muillekin sairauksille siis.

  Lisää tietoa saa mm tästä yhden provisoorin pitämästä tasokkaasta blogista: Elämä käsissämme.

  http://elamakasissamme.blogspot.fi/  Mymmeli

  VastaaPoista
 3. http://elamakasissamme.blogspot.fi/ oli siis tuo blogi, mutta jos tuosta ei meinaa päästä (oli joku ongelma), niin voi hakea ihan nimelläkin vaan.

  VastaaPoista
 4. Myös täälyä saa kunnon tietoa:

  http://www.rokotusinfo.fi/

  Jopa lasteni oma terveydenhoitaja, joka niitä rokotuksia antelee, halusi kertoa minulle yksityisesti, että uskoo tuon sikainfluenssaskandaalin olleen vain jäävuorenhuippu. Oikeasti ei vain olla vielä löydetty läheskään kaikkea, mitä rokotteet aiheuttavat. Syy-yhteyksiä ei ole aina helppo todistaa. ja mikäli yhteydet löytyvätkin 8kuten paljon on jo löytynytkin)lääketehtaat ja niille uskolliset tutkijat usein pyrkivät kiistämään kaiken niin pitkälle kuin mahdollista.

  Minusta on paljon turvallisempaa ja järkevämpää pyrkiä vahvistamaan lasten omaa luonnollista immuniteettia mm terveellisellä ravinnolla ja luontaishoidoilla tarvittaessa kuin sekoittaa elimistön systeemejä rokotteilla.

  Mymmeli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuinka, oletko ottanut mitään rokotteita lapsellesi/lapsillesi? Esim jäykkäkouristus tms?

   Poista
  2. Jäykkäkouristusrokotukset (Ja harmi kyllä muutakin siinä yhdistelmässä oli mukana) otin lapsilleni. Yksi lapsistani meni vuorokauden sisällä rokotuksesta veltoksi, tajunnantaso laski ja hän houraili, vaikka kuumetta ei ollut. Hän myös kouristeli. Siitä noin päivä nousi kuume ja naama turposi ja punoitti. Lapsi oli myös hyvin huonovointinen ja kipeä.Toinen puoli kehoa meni täysin kuumaksi ja toinen kylmäksi. Sen jälkeen alkoi lapsen kipu- ja sairasteluputki muutenkin.

   Luontaishoitojen avulla terveyttä on hänellä saatu myöhemmin parempaan kuntoon, mutta se kesti kauan. En tiedä jäikö elimistöön pysyvämpiä piileviä haittoja vielä jylläämään. Joitain neurologisia oireita ainakin vielä on, mutta syy-yhteyttä on vaikea todistaa. Tapauksesta meni haittailmoitus eteenpäin.

   Mymmeli

   Poista


 5. http://www.magneettimedia.com/vauvat-tarvitsevat-luonnollista-vastustuskykya-rokotteet-edistavat-syopaa/

  Tässä eräs artikkeli, jossa kerrotaan joidenkin tutkijoiden kanta siihen, mikä on yksi mekanismi, millä rokotteet altistavat syövälle.

  Kun asiaan tarkemmin perehtyy, mm englanninkielisistä tutkimusraporteista, ei enää pidä niin ihmeenä sitä, että osa valveutuneista vanhemmista ei halua rokotuttaa lapsiaan.

  Ymmärrän toki, että yleisen mielipideilmaston ja painostuksen vuoksi tälläinen päätös ei ole helppo. Itse olen onneksilukenut varmaakin tuhansia sivuja aiheesta ja joudun usein selittämään kantaani monille lääkäreille ja terveydenhoitajille. Osa heistä ymmärtää ja on jopa samalla kannalla. Tietoisuus riskeistä on monissa muissa maissa Suomea laajempaa.

  Mymmeli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näihin asioihin tulee kyllä tutustua ajan kanssa. Itse en ole sitä tehnyt, sillä itse rokotettuna yksilönä olen kokenut niiden olleen hyviä. Toki aihetta tutkimalla voisi löytyä syitä punnita asioita tarkemmin. Tämä on varmaan aihe, jolla on molemmat puolensa, ei yhtä oikeata ratkaisua.

   Olisi hienoa saada puolueettoman tahon tekemä tutkimus aiheesta. Tuntuu, että kaikki tutkimukset ovat joko vastaan tai puolesta- leiriläisten tekemiä/teettämiä.

   Poista
  2. Magneettimedia ei ole luotettava lähde. Se on trokattu vuosi toisensa jälkeen "Suomen turhimmaksi nettisivustoksi" eivätkä sinne kirjoittaneiden teksteissä olemitään todistettua tieteellistä pohjaa. Jos haluat tietoa rokotteista, älä lue sitä magneettimediasta http://yle.fi/uutiset/jkarkkaisen_magneettimedialle_vuoden_huuhaa-palkinto/5465344

   Poista
  3. Juu tuon tiesinkin jo =D Tarkoitin ihan oikeita tutkimuksia kunnollisine lähteineen ja puolueettomina =)

   Poista
  4. Rokotusinfossa ja provisoorin blogissa Elämä käsissämme on paljon linkkejä ihan puolueettomien tahojen tekemiin tutkimuksiin. Kannattaa tutustua!Itse olen opiskellut luonnontieteitä yliopistossa ja ymmärrän laadukkaiden, puolueettomien tutkimusten arvon. :)

   Mymmeli

   Poista
 6. Tässäpä vielä yksi aiheeseen liittyvä artikkeli.:

  http://www.magneettimedia.com/rokotteet-aiheuttavat-sairauksia/

  VastaaPoista
 7. Magneettimediahan onkin luotettavin tietolähde...lähdekritiikki olisi ihan toivottavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka muuten kaikki jutut lehdessä eivät vakuuttaisi, niin ihan itse voi tutustua niitten tutkimusten takana oleviin yliopistojen tekemiin tutkimuksiin, jotka todella vakuuttavat.

   Poista
 8. Toivotaan, että potilas voi jo paremmin =)) Halauksia...

  VastaaPoista
 9. http://www.naturalnews.com/038812_vaccines_childhood_deaths_toxic_chemicals.

  VastaaPoista
 10. http://vactruth.com/2012/08/12/vaccinations-killing-kids/

  Yllä valaiseva sivusto rokotusten riskeistä.

  VastaaPoista