lauantai 10. elokuuta 2013

Nemin 1 vee juhlat

Nyt ne on vietetty. Neiti nukkuu omassa sängyssään ansaittuja uniansa. Sen verran rankat juhlat takana, koko ajan piti neidi olla liikkeessä. Milloin nousemassa ylös, milloin konttia ympäriinsä ja milloin muuten vain pelleillä ja söpöillä.Hipolle ja Kullalle on siunaantunut oikein kunnon ilopilleri, harvoin neiti on huonolla tuulella ja jos on niin yleensä se on vain väsymyksestä johtuvaa kitinää tai huomion puutetta. Nemi on hoksannut kyllä hienosti elämän pienistä asioista riemuitsemisen ja sen kuinka saadaan aikuisille hymy huulille.Juhlat vietettiin tänään (eilen oli virallinen syntymäpäivä) läheisten seurassa. Juotiin kaffetta ja syötiin Hipon tekemää "Ei mennyt kuin Strömsössä"-kakkua. Itse juhlien keskipiste piti huolen, että riemua oli ilmassa.


Lahjoja tuli niin postitse kuin vieraiden mukana. Nyt on taas hetkeksi lelua, lusikkaa ja vaatetta mistä valita mieleisensä.


Pakettien avaaminen oli hauskaa, kaikista mukavinta oli lahjanarut.

Ei mennyt kuin Strömsössä-kakussa ollut kynttilä aiheutti suurta ihmetystä.Pieni koruharakka sai oman kaulakorunsaJäätelö jakoi mielipiteet, se oli hyvää mutta kylmyys ei ollut neidin mieleen.


Kummin kanssa askellettiin muutamia askeleita
Hippo yritti saada kivaa kuvaa sankarista, mutta se ei neitiä oikein kiinnostanut. Oli muut jutut mielessä.

Välillä piti esitellä uusia taitojaVaarille piti myös laittaa koru kaulaan

Ja koru päätyikin koruharakan kaulaan, joka kaulassaan neiti irroitteli Vaasan Mummin sylissä.

Pienet, energiset juhlat siis takana. Jäljellä olisi juhlien ainut ikävä osuus, tiskaaminen.... Ihanat juhlat, ihanat läheiset ja rakas pieni perhe <3

1 kommentti:

  1. Kiitokset mukavista juhlista.. hauskaa oli.. mukavat muistot mielessä odotellaan seuraavia juhlia =))

    VastaaPoista