keskiviikko 28. elokuuta 2013

Puuhakas päivä

Nyt on ollut neidillä virtaa, todella paljon virtaa. Tai ihan hirvittävästi. Termiittivaihe on siis alkanut! Mikään ei ole turvassa enään, asunnon on valloittanut reipas täystuholainen.

Aamusta pirpana veti pisaralautasella olleet keksit alas keittiönpöydältä Hipon ollessa vessassa. Ei mitään hajua, kuinka hän on pöydälle yltänyt. Keksit olivat nanosekunnissa atomeina lattialla ja Nemi jakoi niitä tyytyväisenä kissan kanssa. Lautanen selvisi ihmeen kaupalla ehjänä.

Hipon tiskatessa syötiin kissan raksuja, kissan huudellessa paniikissa "Mjau mjau! Miaaaauh!" (Suom. Mami mami, se syö mun ruoat). Lisäksi käytiin penkomassa vessanroskis, joka onneksi oli tyhjä ja levitettiin kaikki lelut ympäri kämppää, samoin kuin kierrätyspahvit.

Aamupäivästä käytiin kääntymässä leikkipuistossa. Nemi kiipeili pitkin liukumäen ramppia puolisen tuntia ja sai itkupotkuraivarit piti lähteä kotia. Kotiin sai mennä pyykkituvan kautta, sillä housut olivat hieman hiekkaiset, vähän niin kuin Isaouaine-n-Tiferinen dyynit.


Videossa näkee kun yhtä puistossa ollutta lasta äiti joutuu hiukan komentamaan, niin nousee tämän pienen puistopoliisin sormi myös pystyyn =D

Eli kunnossa ollaan, vaikka pientä kiukkuisuutta on vielä jäljellä. Puistoilun jälkeen Nemi söi ensimmäistä kertaa kunnolla kolmeen päivään ja nukkui reilut kahden tunnin päikkärit.

Päiväunien jälkeen Hippo teki riisi, soijarouhe, pakastevihannes-sössön itselleen. Nemille ei kelvannut oma välipala lainkaan vaan halusi syödä samaa. Ruokailun jälkeen käytiin piipahtamassa alakerran naapureiden luona. Naapurin koirat nuolasivat Nemiä hiukan naamasta, en tiedä johtuiko siitä vai välipalalla syödystä mausteisesta ruoasta, että naamaan nousi hiukan ihottumaa, joka kyllä katosi muutamassa tunnissa.

Lisäksi Posti toi Eco Beautyn tilauksen. Tilauksessa oli Terre d`Oc - Mineraalimeikkipuuterin ja Terre d`Oc - Luomivärin. Saa nähdä, ovatko hyviä, aiemmin Hippo ei ole kyseistä merkkiä käyttänyt.

Iltapäivästä Suvi-kummi saapui kylään ja samalla Nemi paljasti uuden taitonsa. Hän osaa kiivetä sohvalle. Tosin pienen hermot eivät kestä sitä, ettei sinne pääse noin vain vaan se vaatii ponnisteluja. Ja hermot paloivat neidillä monta kertaa ja sen kuuli varmaan koko talo. Sohvalla ollessaan Nemi ei osaa vielä varoa mitään vaan Hippo ja Kulta saavat päivystää vieressä ettei alas tulla liian vauhdikkaasti.

Eli Tadaa, olemme onnellisen todella vilkkaan termiitin vanhemmat. Tästä se alkaa, mustelmien ja kolhujen kausi.Nyt termiitti nukkuu, AAH!  Huomenna Hippo menee töihin ja Nemi pääsee päiväkotiin esittelemään uusia opittuja taitojansa. Nämä kolme Nemin sairaslomapäivää ovat olleet lievästi sanoen rankkoja. Voi PUUH!

1 kommentti: