maanantai 30. syyskuuta 2013

Äidinvaisto

"Se on vain influenssaa, ei tarvitse sitä varten tulla lääkärille" Sanottiin aamulla TK:sta. Onneksi Hippo ei heti todennut, että "Okei, ei sitten".

Siinä sitten puhelimessa keskusteltiin, että pääsiskö sinne kuitenkin. Onneksi linjan toisessa päässä alkoi virkailija pehmenemään ja aika löytyi kuin löytyi pikkuiselle. Onneksi, sillä korvassa ollut tulehedus oli taas uusiutunut. Kulunut kuukausi on mennyt katkonaisilla yöunilla ja nyt Hippo toivoo, että tulehdus saataisiin kuriin ja yöt takaisin ehjiksi.

Jos tulehdus uusiutuu pian, niin edessä on jatkotutkimukset ja mahdollinen putkitus. Onneksi putkitus on yleinen ja pieni toimenpide, joten jos sille tielle joudutaan ei Hippoa pelota moinen asia.

Onneksi neiti on kuitenkin pirteä ja syö hyvin, varsinkin puuroa. Nyt lempparina on kaurapuuro jossa joukossa on muusattu banaanin puolikas ja tilkka hunajaa. Nam nam, neiti vetäsee sitä reilun 2,5 dl verran kerralla. Huomenna saa viedä jo Nemin päiväkotiin, sillä korvatulehdus ei ole este hoitoon viemiselle, kun yleiskunto on muuten hyvä.

Kuvaajana Suvimus-kummitus


Taas saa aloittaa tehostetun maitohappobakteeri kuurin antibioottien kanssa. Biolatte Original-L (vanha nimi Biolatte Baby) siis kehiin.Toivotaan, että pikkuinen tulisi nopeasti kuntoon ja korvat pysyisivät terveinä. 

Mutta jälleen kerran kannatti uskoa sitä äidinvaistoa, joka kehoitti menemään lääkärin pakeille, eikä vaan kokeilemaan josko olisi itekseen ohitse mennyt.

3 kommenttia:

 1. Oi voi...muistan todella hyvin noi katkonaiset yöt korvien takia...*huoh*...ensin oli esikoinen sitten olikin nro.2 vuoro (jolle lopulta laitettiin putket).
  Virtuaali energiaa sinne!

  VastaaPoista
 2. Pikaista paranemista ja suukkoja Nemille =))

  VastaaPoista
 3. Se on se äidin vaisto, mitään järkevää selitystä meidän kiukkuisuudelle en keksinyt ja muutaman päivän mietittyäni päätin että jonkin on pakko olla hullusti ja aika varattava lääkäriin kun ei mikään toiminut. Tulehdus löytyi, nyt odotan että päästään jälkitarkastukseen kurkkimaan, ettei ole uusiutunut. Pieniä poloisia :((

  VastaaPoista