lauantai 28. syyskuuta 2013

Ihana piristys

Hippo sai vähän aikaa sitten tehtyyn postaukseen liittyen sähköpostin, jossa vinkattiin hyvästä luonnonkosmetiikan ripsiväristä.

Tiukan googlauksen jälkeen Hippo tilasi kyseisen ripsivärin ja tänään sitä kokeillessa ei kaduttanut ostos lainkaan. Vihdoin kunnolla tuuheutta antava ja hyvin pysyvä luonnonkosmetiikan ripsari on kotiutunut.

Ripsiväri on Terre d'Oc Ripsiväri Noir Bengale. Hintaa tuotteella on noin 21 euroa, mutta se onneksi antaa vastineen laadullaan. Lisäksi se ihana pieni lisä tilauksessa oli pieni kirjoitus, joka oltiin kuittiin kirjoitettu käsin. Ei tullut sellainen olo, että olin vain yksi asiakas tuhansien joukossa! Hyvä Jolie- verkkokaupan tyypit. Hienosti personoitte lähetyksiä, tätä tarvitaan! Lisäksi ripsiväri oli kääritty kauniiseen paperikääreeseen ja mukana tuli muutama näyte. Hajuvesinäytteet on ihan ykkösiä, sillä muuten niitä on aika hankala tilailla netistä.


Tuo käärekkin on aika söpis, Hippo taitteli sen talteen. Eihän tuollaista voi heittää pois =DTaitaa jatkossakin mennä tilausta tuonne suunnalle. 

Nyt Hippo painuu hiukan kauemmaksi kauneusasioista, nimittäin turvaistuimen pesupuuhiin. Hippo voi kertoa, että turvaistuimessa on aika monen monta pientä koloa ja väliä, varsinkin jos lapsi päättää automatkalla puhua norjaa.....Että niin hurjaa lauantai iltaa täällä vietetään.

1 kommentti: