torstai 26. syyskuuta 2013

Jotain uutta

Tällä viikolla on kotiutunut ja tulee kotiutumaan muutama ihan uutena hankittu asia. Kierrätys on upea ja mahtava asia, mutta välillä Hippokin ostaa jotain uutena.

Nemille kotiutui tänään Metsoloiden Outletistä  kaksi übersöpöä mösää. Alla silmäpuoli nukkemme toimii mallina, koska Nemi oli nukkumassa Hipon tullessa kotia. Kuvat antavat hiukan mallia millaisista mösistä on kyse.
Hyvänä jatkumona on näille mösille Nemin uusin retrorattaisiin tilaustyönä teetetty vaunupussukka. Delfia desing tekee mahdottaman söpöjä juttuja. Vielä ei ole pussukka kotiutunut rattaisiin, koska se vasta valmistui. Hippo ei malta odottaa tuota tekelettä, niin hienosti tekijä nappasi Hipon ajatuksen vaunupussista. Nyt kelpaa kärrytellä =)

Kuva lainattu Delfia desingnilta

Lisäksi tiistaina Hipolle tuli ilmoitus, että lähelle paketti odotti noutamista. Harmiksemme Nemin Flexibathin kiinnitysmekanismi rikkoontui hetki sitten, mutta onneksi Ozbaby hoiti reklamaation upeasti ja nyt vihreän ammeen korvaajaksi tuli pirteä oranssi. Vanha amme löysi uuden kierrätyskohteen, joten roskiin se ei päädy.


Jotain kierrätystä ja maailmanparannusta on myös suoritettu. Hippo eilen harrasti hiukan arjen akrobatiaa kotipihan roskislavalla ja pelasti sieltä vaaleansinisen täyspuisen kehdon. Kehdolle on jo ottajansa tuttavapiiristä, jonne hetki sitten syntyi ihana pieni poikavauva.
Nyt Hippo palailee hankintojen maailmasta homeopatian maailmaan. Mielenkiintoista luettavaa on tarjolla. Tosin työmatkoilla ko kirjoja lukiessa välillä saa mielenkiintoisia katseita osakseen. Pitäisikö työmatkoilla ennemmin lukea 50 harmaan eri sävyä-kirjaa =D Ei ole muuten Hippo lukenut sitäkään vielä. hmmmmm...?
1 kommentti:

  1. Ihania hattuja :) Ja toi flexibath on ihan lyömätön pienessä kylppärissä!

    VastaaPoista