tiistai 24. syyskuuta 2013

No johan on ihmeaine!

Hippo löysi uuden ihanuuden silmämeikin poistoon. Kaikeksi noloudeksi on pakko myöntää, että Hipon käyttämä ripsiväri ei ole luonnonkosmetiikkaa vaan ihan normaalia vedenkestävää ripsaria. Tuote on tottakai eläinkokeetonta.

Kookosöljy ei irroita vedenkestävää ripsiväriä kovinkaan tehokkaasti. Muut silmämeikit se kyllä poistaa.
Mutta nyt tuli vastaan ihmeaine joka muutaman tipan voimin poistaa vedenkestävän ripsarin tehokkaasti ja kaiken lisäksi hoitaa hellästi silmänympärys ihoa samalla.

Tämä ihmeaine on nimeltään jojobaöljy.


Jojobaöljyn tuoksu on ihanan pehmeä ja pähkinämäinen. Se soveltuu ns tehovoiteeksi  koko vartalolle.

Mutta jos kaipaat tehokasta ja samalla ihoa hellivää silmämeikin poistoainetta on tässä oiva tuote siihen puuhaan! Hippo on oikein tyytyväinen tähän löytöön. Seuraavaksi voisi kokeilla muita vastaavia öljyjä mm arganöljyä samaan puuhaan.

On mukavaa löytyy puhtaita ja mahdollisimman yksinkertaisia ja todella toimivia tuotteita. Tämän puolentoista vuoden aikana kun Hippo on siirtynyt vaiheittain luonnonkosmetiikkaan ei pettymyksiä ole tullut kuin ihan muutamasta tuotteesta. Loppupeleissä on pakko todeta että luonnonkosmetiikka toimii paremmin kuin ns tavallinen. Ainakin siinä suhteessa, että iho voi paremmin ja meikillä ei tarvitse enään peittää virheitä vaan kevyellä meikillä tarvitsee vain korostaa parhaita puoliansa.

Siirtymävaiheessa on vielä edessä yksi etappi (ripsivärin lisäksi), josta Hippo kertoilee muutaman viikon päästä lisää. Sitten koko keho on siirtynyt luonnonkosmetiikkaan ja kemikaalit eivät enään muhi iholla.

Onko sinulla suositella luonnonkosmetiikan puolelta ripsiväriä, joka tuuheuttaa tehokkaasti, eikä heti pienestä vesisateesta huolimatta tee panda-lookkia?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti