maanantai 16. syyskuuta 2013

Noin 30 senttiä maksava luomulaatuinen tehonaamio

Hippo haluaa jakaa hyvän vinkin, jonka Hippo sai eräältä vanhalta mammalta työskennellessään kotipalvelussa nuorempana:

Helppoa, halpaa ja tehokasta kasvojenhoitoa. Siihen tarvitaan vain yksi muna!

Hippo rikkoi luomu kananmunan, erotti keltuaisen valkuaisesta ja vaahdotti kevyesti valkuaisen esteettisesti kauniissa tuopissa. (se nyt osui ekana käteen kuivauskaapista)

Ensin Hippo pesi kevyesti naaman ja sen jälkeen levitti munaa naamaansa (miks mua naurattaa kih,kih).

Valkuainen levittyi kivasti kasvoille ja yhden munan valkuaisesta jäi melkein puolet käyttämättä. Aluksi valkuaisnaamio tuntuu kostealta, mutta muutaman minuutin päästä alkaa se kiristää naamaa ihon lämmöstä johtuen.


Munanaama, kirjaimellisesti10 minuutin jälkeen on naamio tehnyt tehtävänsä ja pestään pois viileällä vedellä. Ja tadaa! Valmis! Lopputuloksena on ihanan puhdas ja samettisen pehmeä iho!ei kiillä naama ei!
Seuraavalla kerralla miettiessäsi kaikenmaailman suklaa, avokado, puhdistava, rasvaa poistava, energisoiva,
tasapainottava- naamioita valitessasi, muista se hyvä vanha kananmuna. Anna sille mahdollisuus, kokeile. Yksi Hipon suosikeista, ei ole ainakaan hinnalla ja lisäaineilla pilattu. Ja suosikaa niitä luomumunia jos mahdollista.

2 kommenttia:

 1. Sulla on tosi kaunis hymy! :)
  Mä oon tykännyt aina joskus kuoria kahvinpuruilla kasvot, äitini kuorii jopa koko vartalon, mutta siihe en itse jaksa ryhtyä.
  Ja siis tarkoitan käytettyjä, helppo ottaa vaikka aamulla suihkuun mennessä kahvinkeittimestä suodatinpussi ja pestä niillä puruilla naama. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta huomiosta =). Naapuri kans vinkkasi noista kahvinpuruista, varoitteli vain, että kahvin rasva tekee lattian aika liukkaaksi. Voisi kokeilla joku kerta, tuota kahvia kun tulee keiteltyä joka päivä.

   Poista