maanantai 2. syyskuuta 2013

Tää on jo törkeätä!

Hippo huomasi tuttunsa statuspäivityksestä jotain todella käsittämätöntä. Siis ihan todella sairasta ainakin Hipon mielestä.

Käsi ylös, jonka mielestä energiajuomat ja tuotteet on suunnattu nuorisolle, vaikka mitä väitettäisiin toisin valmistajien puolella?

Mutta miksi, oi miksi niistä tehdään päihteenkaltaisia? Siis KICKUP Pussinuuska? Voi moro!

"Kickup on pussinuuskan näköinen ja tuntuu suussa samalta. Se ei kuitenkaan sisällä ollenkaan tupakkaa eikä nikotiinia. Tämä piristävä nuuska on terveellinen vaihtoehto nuuskaamiselle. Erinomainen korvike sinulle joka haluat lopettaa nuuskaamisen tai tupakoinnin tai täydellinen tuote sinulle joka haluat pelkästään nauttia!"

Kuva lainattu täältä

Just juu...Meni yli hilseen....Miksi nuuskan muodossa ja voisiko selittää onko tällä tuotteella oikeasti järkeä. Suurin käyttäjäryhmä on todennäköisesti alle 18 vuotiaat.... Lakritsapiippu kyllä kielletään, eikö tämänkin voisi saman tien vetää pois?


Mitä mieltä sinä olet, onko tämänmoinen tuote ok nuorison käytettäväksi?

4 kommenttia:

 1. Voi hyvää päivää! Ojasta allikkoon. Tästähän on sitten niin helppo siirtyä siihen ihan oikeaan nuuskaan, kun "energianuuska" ei enää riitä. Pah ja pyh!

  VastaaPoista
 2. Sairasta. Ennen kuin luin tekstisi loppuun tuli mieleen se lakupiippu! Jos sen katsotaan "kannustavan" tupakoimiseen, niin eiköhän tämä tuote sitten siihen nuuskaamiseen. Tätä kuitenkin käytetään samalla tavalla ja on suunnattu nuorisolle (?), kun lakupiipun suhteen ollaan peloissaan lapsien suhteen. Ihan hullua. Ihan yhtä ällöttävän näköistä tämä tuote on kuin se ihan oikea nuuska. Kieltoon kumpikin!

  -S-

  VastaaPoista
 3. Kaikkea sitä keksitään:(
  Hei haastoin sut blogihaasteeseen!

  VastaaPoista