sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Tyttö ja helmikaulakoru

Lauantaina suunnattiin auton nokka kohti Lokalahden Mummilaa. Nemi ei paljon autossa ole aikaansa viettänyt, mutta nyt vuoden ikäisenä matkustaminen on helppoa. Neiti kun nukahtaa minuutissa/minuuteissa autoon.

Itse Mummilassa oli neidillä puuhaa paljon. Pihalla piti ihmetellä maahan pudonneita lehtiä ja syödä sepeliä. Pikkuinen bongasi tontilla kasvaneet sienet nanosekunnissa, joten Mummi pääsi sienestämään aarteet pois.Koko launtaipäivä meni Mummilassa ja kun kotia päästiin oli niin suuri väsy, että kiukkuhan siinä tuli. Nukahtaminen väsyneenä luulisi olevan helppoa, mutta ei näillä pienillä. Mitä väsyneempi, sen kauemmin kestää rauhoittuminen unille. Loppuen lopuksi neiti nukahti, harvinaisen 30 minuutin nukuttelun jälkeen.

Nemistä on viikonloppuna tullut myös "helmikaulakoru-neiti", sisällä ollessaan Nemi pitää koko ajan Hipon yhteen vanhaan teatterin rooliasuun tarkoitettua muovista helmikorua. Se laitetaan kaulaan heti herätessä ja luovutaan vastahakoisesti päiväunille mentäessä. Välillä se unohtuu lelujen joukkoon, mutta heti vastaantullessa se pujotetaan pikkukätösin kaulaan roikkumaan.


Myös joka syksyinen flunssa on iskenyt kyntensä Hipon paksuun nahkaan. Nokka vuotaa ja yskittää, lämpöä ei ole toistaiseksi tullut ja toivotaan ettei tulisikaan. Onneksi on varastossa kunnon avut flunssaan.
 Luotto "yskänlääke" ja marjamehu hunajalla, niillä mennään.

Huomenna alkaa työviikko ja Kullan 8 viikkoa kestävä työharjoittelu. IIIH, Kulta näytti niin hassulta tänään kauluspaidassa ja kravaatissa, kait siihen tottuu?

1 kommentti:

  1. Nyt tietää mummi mitä tekee Nemille........
    Ikävää tuo flunssa, minulla menossa jo kolmas viikko ....

    VastaaPoista