lauantai 12. lokakuuta 2013

Nemin bongaamat kirppislöydöt ja hyytävä matonpesureissu

Aamusta Hippo ja Nemi menivät tarkistamaan läheisten kirppisten tarjonnat. Kokenut pikku kirppistelijä osoitti aina kun kohdalle tuli jotain mieleistä. Jokaisen auton kohdalla huudettiin "Au-to, au-to, bruum, bruum! " Valitettavasti yhtään autoa ei mukaan tarttunut, niiden hinnoittelun takia. Pikkuautot maksoivat aina neljästä eurosta seitsemään euroon! Voi moro!

Onneksi Nemi bongasi muitakin asioita kuin autoja:


Muovinen koira 1,20€. Ollut tänään leikeissä paljon mukana. Nemi on koirahullu, koirat on nyt niin POP!!


Kirppiksen "Ota tästä"-lootasta Tella-Tuotteen retro sudenpentupäähine (taisi Nemi luulla sitä enemmän kissaksi kuin lakiksi)


Pehmeät nuket, kaksi euroa kappale. Näille jo syötettiin lusikkalla leikkiruokaaKulta on siis ollut ja on töissä tänään, joten koko päivän on Hippo ja Nemi olleet kaksin ja puuhastelleet vaikka mitä. Ensin kirppiksellä, sitten päikkärit ja mannapuuron keittelyä ja pari tuntia pihatalkoissa. Pyykkiä on pesty yksi koneellinen ja on imuroitu ja pesty lattiat. Lisäksi Hippo ja Nemi kävivät pesemässä keittiön räsymaton pesutuvassa ( sen saa pestä noin 2 kk:n välein...)

Nemi oli upea matonpesuapulainen pyykkituvassa. Istui kärryissänsä ja ja kontti välillä leikkien jonkun mielikuvituskaverinsa kanssa piilosta,  kontti samalla tavalla karkuun riemusta kiljuen, kuin kotona kun leikitään ns "jahtausleikkiä" ja vilkkutteli tyhjille seinille ja naureskeli. Hiukan kellarissa olevassa pesutuvassa Hipolle iski mielikuvitus jylläämään ja matto pestiin ennätysajassa...Voi sitä hinkkausnopeutta, hyvä ettei räsymatto syttynyt märkänä palamaan! =D

Tänään Hippo ei ainakaan katso Hohto-elokuvaa.... YYH!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti