lauantai 26. lokakuuta 2013

Tavis äidin hankintoja, ei mitään popituksia

Tänään siunaantui hetki ostoksille, ilman Nemiä. Lokalahden Mummi tuli hoitamaan Nemiä kun Hippo ja Kulta lähtivät ostoksille.

Skanssissa olisi ollut Polar O. Pyretin uuden vaatemalliston joku spessimyyntihässäkkä. Noh, annetaan olla moisen hintaluokan vaatteet pois laskuista, varsinkin kun niiden käyttöaika jäisi nyt erittäin lyhyeksi. Ja joo, Hippo tietää, että jälleenmyyntiarvo niillä säilyy, mutta ennemmin kirppiksiltä ja aleista vaatteet toistaiseksi vielä. Tulee kyllä se aika joskus kun vain jokin tietty merkki vain kelpaa, otetaan nyt siis vielä iisisti =)

Alla oleva sininen setti tuli perus henkkamaukalta ostettuna maksamaan 12,95€ ! Ei siis paha. Alla olevien kuvien Tutta-mekko ja Body maksoivat 0 euroa, ne sponsoroi Nemin Vaasan Mummi viime viikonloppuna =)


Lopuksi Hippo esittelee itselleen tekemänsä löydön, todellisen helmen! Tennarikumpparit! Ihan loistavaa!
Ne Kulta bongasi Prismasta ja pakkohan tuommoiset oli Hipon kavioihin saada!5 kommenttia:

 1. Mä jätän ne popin sekoilut kans muille..... ei järjen häivää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä varmaan sitten ostelisin jos kuussa jäis noin kolme tonttua puhtaana käteen =) 26 euroa bodystä on vaan mun mielestä ihan liikaa, mun kumpparitkin maksoivat vain 24€ ;)

   Poista
  2. Samaa mieltä! Varsinkin nyt kun ostan kolmelle (!) kirppareista on tullut mun lempipaikkoja. Eikä käytetty tarkoita lastenvaatteissa todellakaan mitään nuhjuista, käyttöikä kun on tosiaan usein niin lyhyt :)

   Poista
 2. Hienot ostokset. Nuo tennarikumpparit on ihanat.. =))

  VastaaPoista
 3. Ei sen aina tarvi poppia olla! Tosi kivoja hankintoja oot tehny :)

  VastaaPoista