maanantai 21. lokakuuta 2013

Voihan halimus(sukka)

Aamusta käytiin lekurissa tarkistuttamassa keuhkot, onneksi tukkoisuus on vain ylhäällä, ei keuhkoissa. Edellinen korvatulehdus on vielä parantumatta ja korvassa oli kuulemma sameata ja nestettä. Eli uusi antibioottikuuri päälle. Nyt lääkäri määräsi kolme päivän kotiloman pikkuiselle, jotta saisi rauhassa parantua.

Hippo on ensimmäiset kaksi päivää kotona ja kulta kolmannen. Toivonmukaan sitten on tauti jo parantumaan päin.

Terveyskeskukseen mentiin sitten muuten helmet kaulassa, oli moni mamma ihailemassa räkäistä pientä korutyttöä.


Eilen Hippo mainitsikin, että onneksi äitiys antaa enemmän kuin ottaa. Tänään se todistettiin taas käytännössä. Vaikka korva selvästi aiheuttaa kipuilua, neiti on ollut mitä söpöin pikku mussukka. Aamusta ennen lääkärille menoa Nemi istui Hipon sylissä ja katsoi erilaisia videoita lipizzanhevosista. Nemi istui ihan hiiren hiljaa Hipon sylissä ja silitti koko ajan Hipon sormea. (IIH!)

Tuossa alkuillasta Hippo katseli Sydämen asialla sarjaa ja Nemi kiersi sohvaa ja tuli jokaisella ohituskerralla antamaan halin tai pusun, kerran puraisikin ja virnisti ja "juoksi" karkuun. Kovasti on pitänyt sylissä olla, halia ja silitellä.

Tänään on Nemi myös alkanut kävelemään pidempiä matkoja, ihan jo huoneesta toiseen. Hankalia kohtia ovat vielä kynnykset (vanhassa talossa kun ne ovat hiukan korkeampia), niihin matka melkein aina tyssää.

Nyt pikkuinen on yöunillaan, tasainen tukkimiehen kuorsaus kuuluu huoneesta, voisi luulla että siellä nukkuu isompikin mies. =D


1 kommentti:

  1. Voi kurjuus, korvatulehdus on kyllä inhottava ja harmi, että se on uusiutunut :(

    VastaaPoista