keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Hipon suosikki luonnonkosmetiikka tuotteet ja yksi uutuus kokeiluun

Tässä Hipon suosikit luonnonkosmetiikasta. Nämä toimivat ja ovat hintansa arvoisia. Ja kuten arvata saattaa lähes kaikki löytyvät työpaikan valikoimista...Ei varmaan tulisi näin rohkeasti tutustuttua muuten eri merkkeihin, mutta tämän luokittelen työn hyviksi puoliksi, erottaa hienosti jyvät akanoista ;) Tuotteet, jotka löytyvät työpaikan valikoimista on linkattuina. Ja jos tekee mieli tilata, niin käyttämällä koodia HIPPIS  saa -15% tuotteiden hinnoista pois =)

Alla osa suosikeista, eli WOW-efektin tehneet tuttavuudetMadaran Syväpuhdistavaahto, ei kuivata atooppista ihoa, vaan puhdistaa hellästi ja tehokkaasti. Luottotuotteena jo parin vuoden ajan.


Ruusuvesi, merkkien välillä Hippo ei ole huomannut suurta eroa. Ennen Melvitaa käytössä oli Flow-kosmetiikan vastaava tuote. Molemmat toimivat hyvin. Hyvä kasvovesi, joka rauhoittaa tehokkaasti kasvojen ihoa ja saa raikkaan fiiliksen. Ruusuvesi siis kehiin, niin johan iho on raikas ja rauhoittunut!


Detrian Natural Arbutin-seerumi rauhoittaa punoittavaa ihoa tehokkaasti ja taistelee ikääntymistä vastaan. Tämä on ns kuuriluonteisena tuotteena käytössä, lähinnä talvisin kun iho on punaisimmillaan.


Virilon Luomukookossaippua niin käsien, vartalon kuin hiustenpesuun. Jättää ihon pehmeäksi ja puhtaaksi. Pesee hiukset hyvin eikä jätä niitä sähköisiksi.


Weledan Kaurashampoo ja Hoitoaine. Aivan todella loistavia tuotteita. Arvokkaita, mutta todella toimivia kuiville ja vaurioituneille hiuksille!


Monte Biancon hammasharja, vaihdettavalla harjaspäällä. Jämäkkä, toimiva ja tuotteen elinkaari on normi hammasharjaa pidempi.


Laveran Beauty Balm 6 in 1-meikkivoide toimii kuivan ihon meikkivoiteena loistavasti, muuta kosteutusta ei iholle aamulla tarvitse laittaa. Kuulemma sekaiholla tuote ei toimi läheskään näin upeasti. Terre d´ Ocin ripsiväri on ihan huippukamaa verrattuna tavisripsareihinkin. Upea tuuheus ja vielä luonnonkosmetiikkaa, ei heti uskoisi! Ja ehdoton huulien kosteuttaja on Naturadon Karite Huulivoide. Näillä kolmella plus puuterilla loihtii jo arkimeikin hyvin. (ei ole siis tapana kilokaupalla laastia meikkiä naamaan ). Hyvä puuteri on vielä etsinnässä, siksi vain tämä kolmikko on näytillä.


Hammastahnana on Cattier Paris Hammastahna Anis, hammaskiven ehkäisyyn. Cattierin hammastahnat ovat fluorittomia ja hyvän makuisia, vaikka ne ovat savipohjaisia. Ei ne ny savelle maistu ;)Nemin luonnonkosmetiikka tuotteista hyväksi todetut ovat NAOBAYn Suihkushampoo, joka vaahtoaa runsaasti ja on käytössä ihan kylpyvaahtonakin. Vaahtoaa hyvin ja on tuoksultaan mieto.


Toisena suosikkina on samasta sarjasta, todella ihana NAOBAYN vauvaöljy. Imeytyy hyvin ja on niin ihanaa, että Hippokin sitä aina lainailee välillä. Tällä yleensä öljytään pieniä naarmuja ja kuivia polvia pikkuiselta.


Tämä Cattierin Hellävarainen Kasvojen Puhdistumaito tuli tänään talouteen ja pääsee Madaran loputtua testailtavaksi. Saa nähdä syrjäytyykö pitkäaikainen luottotuote ranskalaisen uutuuden tieltä. Ja lopuksi haaste josta voi voittaa ylläripylläri-palkinnon!Tässä suosikkeja listaillessa Hippo huomasi kuinka paljon omistaakaan kosmetiikkaa. Pitäisikö tässä joku päivä kasata kaikki samaan läjään ja ottaa kuva niistä? Olisiko siinä haastetta myös muille lukijoille? Kuinka monta purnukkaa sinulla on? Kuvaan siis KAIKKI kosmetiikat mitä sinun käytöstäsi löytyy, ihan kynsilakanpoistajista aina käsisaippuaan. Kun olet kuvannut omasi linkitä postauksesi kommentteihin. Upeimmalle hamstraajalle luvassa ylläri! Aikaa "Kuinka paljon sinulla on purnukoita"-postauksiin on tämän kuun loppuun saakka! Tuotteet siis saavat olla ihan kosmetiikka, erottelematta luonnonkosmetiikkaa. Kaikki vaan samaan läjään ja räps!

1 kommentti:

  1. Täällä ilmoittautuu yksi hamstraaja, pystyykö osallistumaan "kisaan" ilman blogia?
    -Shiva-

    VastaaPoista