tiistai 12. marraskuuta 2013

KOPS! Byääähhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!

Noin eilen kuului olohuoneesta. Neiti pääsi muksahtamaan tuolilta alas ja lyömään otsansa sangen taidokkaasti. Ensihoitona oli tutti ja pakastemarjapussi. Onneksi selviydyttiin pelkällä itkulla.

Varuiksi soitettiin päivystykseen, josta ohjeiksi saatiin, että tyttöä piti herätellä noin neljän tunnin välein, jotta varmistuisi ettei aivotärähdystä ole tullut. Hoitaja puhelimessa vakuutteli, että lapsilla päät kestävät koviakin kolhuja, toisin kuin meidän aikuisten päät. Yö meni hyvin ja aamulla pinniksestä huikkaili reipas neiti, jolla oli otsassa vain pieni viiru muistona.

Neiti on niin touhukas ja rohkea tapaus, että Hippo veikkaa ettei eilinen jää viimeiseksi kolhuksi. Vauhtia ja luonnetta riittää neidillä takuulla jatkossakin, joten KOPS-ääniä kuuluu tulevaisuudessa.

Tänään oli myös korvakontrolli ja sieltä saatiin terveen paperit, syksyn ajan vaivannut tulehdus oli poissa. Samalla lääkärille mainittiin eilen tulleesta kolhusta ja hän samlla tarkisti, että otsa oli kunnossa. Tuli sekin samalla varmistettua.


Isovanhempien kauhuksi lopuksi vielä kuva kohteesta, joka antoi Nemille tällin otsaan. Tiedetään, tiedetään, olette varoitelleet siitä... :)2 kommenttia:

  1. On kyllä yllättävän lujaa tekoa noi pienet nupit. Meillä neiti kieri 3 veenä portaat alas ja aivotärähdys tietty tuli ja komea kuhmu plus musta silmä, mut ei sen pahempaa. Äiti taisi enemmän tuskissaan olla kuin potilas... :/

    VastaaPoista
  2. Topi on kerran saanut aivotärähdyksen. Konttas kamalaa vauhtia patteriin -.-

    Vauvat... lapset...

    VastaaPoista