sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Kovaan kakkaan tiivistynyt onnellisuus

Vanhemmaksi tultuaan muuttuu onnellisuus-mittarin asteikot. Tänään riemun ja onnellisuuden tunteen aiheutti hyvin jämäkkä ulostemassa vaipassa. Kyllä, kakka se nosti fiiliksen.

Neidillä oli vatsa todella kurjassa kunnossa perjantai iltapäivästä lähtien. Eilen se vasta sekaisin olikin, päivän aikana vaihdettiin noin 15 vaippaa. Ruokakaan ei maistunut, ainoastaan jugurtti ja banaani kelpasi veden ja maidon lisäksi.

Eilen jo mietittiin päivystykseen menoa tälle päivälle, ellei olo ole parantunut. Yö meni ilman kurailuja ja aamupäiväkin meni samoilla kaavoilla.

Iltapäiväisen kaupassa käynnin ja lenkin jälkeen oli vaipassa kauan odotettu kaveri. Herra pökäle, ei mikään Veikko Vesiripuli vaan ehta kiinteä kauan odotettu tyyppi.

Elämän arvot ja suhtautuminen arkeen on muuttunut Hipon elämässä totaalisesti. Kaksi vuotta sitten sunnuntaina en olisi tuntenut onnellisuutta nähdessäni pökäleen. Näin se elämä vie!
Kuivumassa on vielä Veikko Vesiripulin hyökkäyksen kohteeksi jäänyt sohvatyyny. Tässä jälleen yksi syy, miksi lapsiperheeseen ei kannata hankkia sitä kalleinta ja valkoisinta kangassohvaa =D

2 kommenttia: