torstai 28. marraskuuta 2013

Pienen termiitin lahja

Hippo ja kulta keksivät helposti Nemin joululahjan.Pienelle neidille tilattiin nyt Brion punainen hella. Tänään päiväkodissa käydyssä VASU-keskutelussakin nousi esille, että Nemin lempileikkejä on kotileikki. Nimenomaan ruoan valmistaminen leikkihellalla. Muihin leikkeihin ei upota niin syvästi kuin kotileikin tohinoihin, kakkosena tulee autoilijasuvun geeneistä johtuen autoleikit...
VASU-keskustelussa muutenkin nousi esiin ne asiat, jotka ovat niin Nemiä itseään. Iloinen lapsi, melkein aina hyvällä tuulella. Mutta silloin kun palaa pinna, niin se palaa, sulake poksahtaa =D Syö hyvin, on utelias ja sosiaalinen. Tanssii omaa söpöä "sheikkaus"tanssiaan, tiputtaa lattille ne ruoat joista ei pidä ja nukkuu noin puolentoista tunnin päiväunia. Eli Nemi on päiväkodissakin juuri sellainen ihanuus kuin kotona.

Nemi on muutenkin viimeaikoina ollut niin hellyyttävä, että oksat pois! Tuossa yhtenä päivänä Hipppo väsyneenä ja nuutuneena töiden jälkeen sai kikatella tytön kanssa ihan kippurassa kun opittiin uusi hauska juttu: Eskimo-tervehdys. Siinä Hippo ja Nemi räkätttivät viimeistää päivää ja Nemikin totesi puolen tunnin naururemakan jälkeen Hipon sylissä halaten "no huh huh oijoi joi".

Lisäksi Zombie-hippa on kiva leikki, siinä Hippo ja Kulta laahustavat öristen riemusta kiljuvaa Nemiä kohtia ja sitten juostaan pienistä kintuista niin lujaa karkuun kuin vain päästään.

Vähälaktoosinen ruokavalio on toiminut loistavasti ja mahanpurut ovat poissa. Yöt on nukuttu vaihdon jälkeen kokonaisina ja tyttö on ollut selvästikkin vielä iloisempi ja puuhakkaampi. Tuo ruokavalion muutos ei nyt paljoa vaikuta ruokaostoksiin, vähälaktoosinen on niin helppo juttu nykypäivänä. Toista se oli vielä 90-luvulla...

Joulu sieltä tulee kolisten, vielä jännätään tuleeko Kullalle jouluksi työvuoroja vai ei. Jos ei tule, suuntaamme Vaasaan jouluksi. Peukut siis pystyyn, että Vaasan Mummi ja Vaari saisi Hipon perheen joulupöytäänsä!

Joten te pienet tontut siellä, jotka mietitte vielä tälle söpölle Neposelle lahjoja, niin kysäskää! Muutama pieni juttu mahtuisi vielä pukinkonttiin ;)

3 kommenttia:

 1. VASU = varsinainen sukupuoli, miksi ajattelen ensimmäisenä jotain tällaista? :-----D

  VastaaPoista
 2. Tontuille voi kirjeitä jo toiveista kirjoitella. Alkaahan se joulukuu jo ...
  Mukavia kuulumisia ja teitä odotellaan kovasti tänne päin..

  VastaaPoista
 3. http://elamanpieniapolkuja.blogspot.fi/2013/12/ensimmainen-kerta.html <- haaste :)

  VastaaPoista