perjantai 13. joulukuuta 2013

Kirppistelyä

Tänään oli Hipolla ja Nemillä vapaapäivä. Aamusta uhmattiin Seija-myrskyä ja käytiin Postissa ja kaupassa aamusta. Onneksi yhdeksän aikaan aamulla myrsky oli poistunut.

Kaupunkireissun jälkeen neiti söi hirmu ison annoksen lempiruokaansa; persikkaista riisikanapataa ja nukkui tunnin päikkärit. Päikkäreiden jälkeen kärryteltiin Lastenkirppis Pikkusiiliin tekemään hyvät löydöt. Kirppisreissulla alkoi neitiä tulevat poskihampaat kiusaamaan pahasti. Onneksi Hipon avaimet jaksoivat viihdyttää kirppisreissun ajan ja saatiin tehtyä ostokset. Hinnaksi vaatteille ja kahdelle kahvalliselle mukille tuli 31 euroa...Vaatteisiin meni 30 euroa. Ei paha! Varsinkin kun mukana on kaksi LiandLonin käyttämätöntä paitaa!

Tutan neuletakki
Kappahlin paitaBenettonin huppari

LiandLonin uusi paita 8 euroa!!!!!LiandLonin uusi paita 8 euroa!!!Ainut Popin vaate mitä raaskin ostaa (sekin kirppikseltä) 8 euroaKappahlin paita


Tottakai reissussa sitten tehtiin tarpeet ja vaipat olivat kotona. Onneksi kirppikseltä sai ostaa yksittäisiä vaippoja, hienoa palvelua! Ja niin päästiin kotipihaan tutkimaan pihaa ja ihailemaan satamaan päin ajelevia rekkoja puhtain vaipoin.

Loppu päivä meni kiukutellen hampaita, sylissä oltiin paljon ja hammaskiukkua purettiin Hippoon aikalailla. Nemi läpsi koko ajan joko Hippoa tai kissaa naamaan. Kuudelta jo neiti oli niin väsynyt hampaiden tekemisestä, että nukahti sänkyynsä minuutissa.

Huomenna saapuu Vaasasta rakas ystävä Turkuun ja menemme hänen ja Kullan kanssa Raskasta joulua-konserttiin piipahtamaan. Nemiä tulee hoitamaan Jutta-kummi siksi aikaa. Jos saisi joulu fiiliksen mukaan tuolta konsertista!

Ihanaa myrskyn jälkeistä viikonloppua kaikille ja tulkoon sähkö kaikille takaisin!


2 kommenttia:

 1. Voi pientä hampaiden tekijää...!

  Tosi kivoja löytöjä olet tehnyt! Vitsi kun meidän paikkakunnallamme tuo kirppis on niin pikkuinen, pitäisi aina varata kunnolla aikaa, jotta pääsisi lähtemään kauemmas isommille k-toreille. Turkuun seuraavaksi, viimeksi kun tuli katsastettua Forssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turun alueella on kaksi hyvää lapsiperheille suunnattua kirppistä: Kaarinassa Seesam ja Lastenkirpputori Pikkusiili Turussa. Niihin kantsii suunnata ;)

   Poista