sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Vuosi vaihtui

Huh, mikä tehotyttö on Nemistä kuoriutunut. Töiden jälkeen peuhataan ja termiittinä painetaan sata lasissa, joten kirjoittelut ovat jääneet. Hipolla ei ole yksinkertaisesti riittänyt energiaa / aikaa kirjoittelulle.

Joulu sujui mallikkaasti junaillen Vaasan mummilaan. Reissussa oltiin kaksi yötä ja Nemuska kotiutui mummilaan heti, taitaa noissa mummiloissa olla jokin juttu. Päikkärit nukuttiin hyvin ja yöt myös. Junassa matkustaminen meni kivasti, vanhemmille se oli rankempaa. Reipas tyttö, täytyy myöntää.Nyt lauleskellaan kovasti ja toistellaan sanoja. Kiljutaan ja juostaan, ratsastetaan kaikella, niin laukuilla, nukeilla kuin tyynyilläkin, vain Ihahhaaa raikaa kun Nemi hyppyyttää itseänsä. Noustaan varpaille ja lauletan Robinin (aaargh!) Boom kahia ja tänään alkoi Bieberin (tripla aargh!) baby, babyn hokeminen. Kaikkea noi eskarit pikkuisille päiväkodissa opettavat!

Nemi on oppinut myös kävelemään pelleilykävelyä ja sanomaan atssuuuh kun Hippo tai Kulta aivastaa. Myös on opittu nukkumisen jalotaito, ollaan muutamana päivänä tuhistu 15-13 tunnin yöunet ja niiden jälkeen 2-2,5 tunnin päikkärit!  Ja kaikki tämä vain vähälaktoosiseen maitoon siirtymisen jälkeen!

Nyt Hippo painuu siivoilemaan termiitin tuhoja ja pakkailemaan salikassia. Se on taas salikausi aloitettu, jei!

3 kommenttia:

 1. Se on kuules Boom kah kova sana täälläkin! :D Sitä kuunneltaisiin ja videota katottaisiin miljoona kertaa päivässä, jos vaan saisi. Sanojakin laulaa jo aika hyvin tyyliin "missä nähää..... boombah boomboombah.. heeeei.. jumittaa" :D Autossakin monesti kuuluu takapenkiltä komennusta: "laita se boomkah!"....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja tanssiliikkeetkin ovat toki hallussa! :D

   Poista
 2. Oikein mukavaa oli joulunpyhinä. Tosiaan on se mummin Timantti oikea touhukone, mutta niin kiltti..
  Ikävä on jo kova.. Mukavaa alkanuta vuotta vielä kerran , suukkoja sekä haleja =))

  VastaaPoista