torstai 6. maaliskuuta 2014

I love Mister Stone, Universal Stone!

Hippo rakastui, tosi jälkijunassa. Monet ovat hehkuttaneet tätä pesuainetta aikoja sitten, muutama viikko sitten Hippo innostui ostamaan omansa.

Voi jumantsukka! Keittiön laskutasothan ovat kuin juuri maalatun näköiset! Aiemmin niitä on yritetty pestä niin soodalla, etikalla, kaapista löytyneillä ekologisilla pesuaineille, mutta ei, ne olivat haalean pinttyneen kellertävät. Yhdessä kohtaa oli kunnolla pinttynyt isompi ruskeahko läikkäkin. Hippo ajatteli, että pitää peittää se jollain sisustuselementillä. Tällä uudella valkoisella tuttavuudella lähti kevyesti hankaamalla pinttynyt lika ja tulos oli ihana.

Harmi ettei Hippo tajunnut ottaa ennen kuvaa keittiön pahimmasta tasosta.


Tämä, valkoinen sieni, vettä ja rätti ja avot johan on puhdasta!Ei uskoisi kasari-keittiön tasoksi, kiiltelee niin uuden näköisenä


"Universal Stone on yleispuhdistusaine, joka toimii kodin kaikilla kovilla pinnoilla. Sama aine puhdistaa, kiillottaa sekä suojaa pinnat yhdellä käsittelyllä.

Universal Stonen teho perustuu sen sisältämään vihreään saippuaan, kiillotussaveen sekä glyseriiniin. Vettä käytettäessä kiilotussavi ja saippua sekoittuvat keskenään ja muodostavat vaahtoa, joka irroittaa tehokkaasti vaikeatkin likatahrat. Kiillotussaven hienojakoisuuden ansiosta tuote ei naarmuta. Universal Stonen sisältämä kasvipohjainen glyseriini sulkee pinnan puhdistuksen jälkeen, jolloin uusi lika ei tartu pintaan yhtä helposti.

Glyseriini myös auttaa säilyttämään ihon luonnollisen kosteustasapainon, jonka ansiosta Universal Stone ei kuivata käsiä. Kasvipohjainen glyseriini on vaaraton aine ja sitä käytetäänkin useissa kosteusvoiteissa ja elintarvikkeissa.

On totuttu, että kodin puhdistusaineet ovat nestemäisiä. Universal Stone on kuivana kiinteää ja liukenee hitaasti pyyhittäessä tuotteen pintaa märällä sienellä. Tämän ansiosta Universal Stone on erittäin riittoisa. Yksi purkillinen vastaa noin 50 litraa nestemäistä yleispesuainetta. Aktiivisessa kotikäytössä purkki riittää noin vuodeksi.

Tuote on täysin biohajoava, vaaraton terveydelle, eikä sitä ole testattu eläinkokeilla.

Lapsiperheille Universal Stone on turvallinen vaihtoehto."

Tuotetta myydään lähes kaikissa ekokaupoissa ja isoimmissa marketeissa. Hintaa purnukalla on noin 20 euroa, mutta yksi purkki on todella riittoisa. Ja kaikken parhainta, tuotehan on joskus vuonna nakki ja kikkara ollut jopa TV-shopissa myynnissä =D

Viikonloppuna Hippo hyökkää Mister Stonen kanssa keittiötuolien kimppuun, sikäli mikäli flunssa ei kaada petiin ennen sitä.

IIH pesuaineita, niin ihania! Onko sinulla jotain lempparia? Innostutko pesuaineista vai inhoatko niiden ostamista? 

Yksi ehdoton pesuainelemppari on Mummin ja Minän Lakritsapommi. Kaikki sarjan tuotteet astianpesuaine, siivoussuihke ja käsipesu löytyvät. Tosin tiskiaine ei ole parhainta, mutta hyödynnetään pullo tyhjennettyään Ecoverin sijoituspullona.Mummi ja minää saa tilattua mm Hyvinvoinnin Tavaratalosta, jossa on tällä hetkellä aikamoiset muuttoalet. Muistathan, että kampanjakoodilla HIPPIS saat 15% alennuksen tuotteista. Syötä kampanjakoodi ostoskorin ensimmäisellä sivulla vasta kun olet lisännyt kaikki ostettavat tuotteet koriin.

Ihania siivoushetkiä kaikille!

1 kommentti:

  1. Tuota ihme ainetta on kaapissani ollut jo monta vuotta. Tuli kerran ostettua sitä messuilta ja tyytyväinen olen minäkin siihen.

    VastaaPoista