torstai 13. maaliskuuta 2014

Keittiön matto saapui!

Talvilomalla Vaasan Pakkasmarkkinoilta bongasin mattomyyjän, jolla oli ratkaisu lapsiperheen keittiönmatto-dilemmaan. Muovisia mattoja!

Nyt ei puhuta ihan mistä tahansa muoviräsymatoista, vaan kotimaisesta, liukumattomasta, pölyämättömästä, uusiokäyttöön soveltuvasta ja raska-metalleista vapaasta lapualaisesta matosta! Värinä nyt niin trendikkääksi noussut mustavalkoraidallinen matto.


Matto on lapualaisen Koivutex nimisen yrityksen mallistosta, nimeltään Mari, Väri 5 ja kooltaa 70x250 cm. Mattoa ei onneksi tarvinnut junassa mukana kuljetella vaan sen sai tilattua heidän nettisivujensa kautta. Kyseistä mattoa ei sivuilla ole, mutta sähköpostitilla tilaus onnistuu. Mallistossa on eri mittaisia mattoja.

Muovinen matto ei ehkä kaikkia miellytä, mutta uskoisin sen olevan hitti esimerkiksi koira - ja lapsiperheissä. Kun matto likaantuu, voi likaisen kohdan sutaista rätillä puhtaaksi ja oikein likaisen maton voi konepestä 30 asteessa (ei linkousta).

Nemiä matto miellytti kovasti ja koko illan leikittiin keittiössä maton päällä. Kyllä Hippokin siihen on erittäin tyytyväinen.

3 kommenttia:

 1. Hyvin sopii keittiöösi. Onneksi on tuollaisia palveluja nykyisin =))

  VastaaPoista
 2. Mä oon kattellu tuota kanssa, näin jossain toisessa blogissa. Muistuu mieleen kun meillä oli lapsuudessa ne ihanat muovimatot :)

  -S-

  VastaaPoista
 3. Mulla komeilee keittiössä sama matto! Ollut jo vuoden verran ja hyvänä on pysynyt. Tahratkin lähtee pyyhkimällä.

  VastaaPoista