keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Kevät siivouksia varten arvontaa!

Siivous on kivaa puuhaa, vielä mukavempaa siivouksesta tekee siivousliinojen ihanat kuosit. Hippo on aikaisemminkin maininnut Kiertin ihanista tuotteista. Keittön värimailman muutosten takia (ihana tekosyy) tuli tehtyä uusi tilaus Kiertille.

Tällä kertaa keittiötä ihastuttamaan tulivat

Bambuinen tiskirätti, mustavalkoinen "Sipulikupoli"


Bambuinen tiskirätti, musta


Kuinka ihanilta ne näyttävätkään =)Keittiöpyyhe, HarlekiiniJa Bambuinen Lattiapyyhin, "Ralli"Jotta blogini lukijat voisivat kokea tämän siivouksen ihanuuden on luvassa ihana arvonta. Kiertiltä on arvonnassa kaksi tiskirättiä Hamppuinen Tiskirätti, vihreä "Sipulikupoli" ja  Kiertin kellanvihreä "Harlekiini". Koska siivotessa kädet kuivuvat ja joskus paikat jumahtavat on Hyvinvoinnin Tavaratalolta arvonnassa mukana Santen Family Goji&Oliivi käsivoidetta ja Better You MagnesiumOil Sport suihketta.

Arvonnassa siis tämmöiset paketit


(linkeistä pääset tutustumaan arvottaviin tuotteisiin tarkemmin)

Eli yhteensä siis 4 voittajaa arvotaan!

Arvontaan voit osallistua kertomalla siivousvinkkisi tai siivousinhokkisi. Tuolla saat yhden arvan, liittymällä tai jos olet jo lukija saat toisen arvan. Mikäli haluat, voit kertoa mikä voitoista olisi mieluisin (tämä ei välttämättä takaa juuri sitä voittoa, mutta yritämme parhaamme). Muistathan laittaa sähköpostiosoitteesi jos olet anonyymi kommentoija. Arvontaan voi osallistua 26.3.2014 asti.

Ihania keväisiä siivoushetkiä toivotellen!

34 kommenttia:

 1. Siivousvinkki:keittiössä suihkepullossa laimennettu fairy. Tällä lähtee taaperon sotkemat puurot vahaliinasta :) Erityisesti se joku pomerange tms fairy tuoksuu tosi hyvälle :)

  Siivousinhokki? Varmastikin kylppärin viemäri kun imetyksen jälkeen tippuu tukka päästä.

  Osallistun arvontaan ja voitoista mikä vaan kelpaa :)

  Paula / paula92@msn.com

  VastaaPoista
 2. Lasipinnat pysyy lapsiperheessäkin siisteinä ja raidattomina kun sumutepullossa on pari teelusikallista etikkaa, pyyhintä kuivalla liinalla.
  Ihanan raikas tuoksu tulee, kun tekee ihan oman siivousetikan edellämainittuun käyttöön; ylikypsyneet / syötyjen hedelmien kuoret sitrushedelmistä lasipurkkiin, täyttää etikalla ja antaa tekeytyä +/- viikon.
  Meillä tätä litkua käytetään tosin lähes kaikkiin tahroihin.

  VastaaPoista
 3. Käsitiskiä varten on valmiiksi laimennettu käyttöliuos sumutepullossa. Samalla sumuttaa myös lieden ja keittiön pinnat.

  VastaaPoista
 4. Syöttötuolissa olevat kivettynet puurotöhnät saa tietty parhaiten irti tuoreeltaan, mutta jos pyyhkiminen unohtuu, töhnä lähtee helpolla kun siihen päälle jättää hetkeksi kostean rätin ja sitten pyyhkäisee. Ja ihan pelkällä vedellä! :)

  Inhokki siivousta on ehdottomasti ikkunoiden pesu.

  VastaaPoista
 5. Syöttötuolissa olevat kivettynet puurotöhnät saa tietty parhaiten irti tuoreeltaan, mutta jos pyyhkiminen unohtuu, töhnä lähtee helpolla kun siihen päälle jättää hetkeksi kostean rätin ja sitten pyyhkäisee. Ja ihan pelkällä vedellä! :)

  Inhokki siivousta on ehdottomasti ikkunoiden pesu.

  VastaaPoista
 6. Inhokki siivoustyö on kyllä tiskaaminen ja lapsen lelujen kerääminen, kun ne on kohta taas levällään. Lempparina sitten taas ikkunoiden pesu (paitsi parvekelasit, kun se pelottaa!) ja vessan siivous.

  Kaksi arpaa! :) rakkauttasuurimmillaan@gmail.com, jos vaikka voitto osuisi kohdalle!

  VastaaPoista
 7. Siivousinhokki ehdottomasti puhtaiden pyykkien lajittelu! Ja siivousmotivaation saa päälle kun lukee sisustuslehtiä/blogeja ja ostaa uusia siivousvälineitä. :)

  emilia.hellman@mail.com

  VastaaPoista
 8. Kun pitää kodin perussiistinä ja tavarat suurin piirtein paikoillaan, ei tarvitse tehdä mitään isoja siivouksia.
  Siivousinhokki on imurointi.
  minttu47(at)gmail.com

  VastaaPoista
 9. Kahvipannun saa kätevästi puhtaaksi, kun laittaa kuumaa vettä ja ruokasoodaa perään ja antaa liueta, sitten tiskaa ihan normaalisti.
  Sokeripalalla irtoaa lika kattilan pohjista! :)

  VastaaPoista
 10. Viledan mikrokuitu-keittiöliina (liila-väri) vetää kaikki tahrat pöydästä ja pinnoilta tosi upeasti ilman pesuaineita, tosin laitan ihan tuoksujen kannalta fairy-vesisuihketta :) Etikkaa olen nyt kokeillut pyykinpesussa, on muuten todella oiva rasvan ja hajunpoistaja ja lisäksi tulee pehmeää pyykkiä sekä värit kirkastuvat.

  Inhokkina on tiskaus aina ollut, mutta onneksi sitä ei ole tarvinnut moneen vuoteen tehdä! ;)

  Kahdella arvalla siis mukana! Kiva arvonta ja palkinnot! :)

  VastaaPoista
 11. Siivousvinkki voisi olla vaikka semmoinen, että huonosti vetävän tai haisuliviemärin saa nopeasti toimintakuntoon kun kaataa viemäriin ensin ruokasoodaa ja perään etikkaa, odottelee jonkun aikaa ja sitten kuumaa vettä päälle. =)

  Inhokki on ehdottomasti ikkunoiden pesu, argh!

  VastaaPoista
 12. Yllättän hyvä siivous"väline" on wetwipesit. Niillä putsaan aina syöttätuolin pinttyneetkin tahrat, joita sais muuten hinkata ikuisuuden. Toimii!

  Siivousinhokkina toisten ihmisten jälkien siivoaminen, oli se sitten mitä tahansa. Jokainen siivotkoon omat sotkunsa :)

  Mä oon vain noiden rättien perässä, jos muu voitto osuu kohdalle, ne saa arpoa eteenpäin :)

  -Sonja-

  VastaaPoista
 13. Ihaninta on vaippapyykki ja inhokki on lasten ns "töllöntöiden" siivoaminen. Vaippojen imut toimivat todella hyvin myös siivouksessa ja reissussa myös kasvojen pyyhintaan (mikäli eivät ole varsinaisessa tarkoituksessaam juuri olleet)

  VastaaPoista
 14. Paras väline ikkunan pesuun on tupperwaren ikkunaliina! Pesuaine ikkunaan ja levitys luutulla. Sitten vaan pyyhitään tupperin liinalla. Tulee tosi puhtaat ja kirkkaat ikkunat, eikä jää raitoja/nukkaa. Ja meikäläinen inhoaa ikkunan pesua yli kaiken... :D
  iina.kumpulainen@luukku.com

  VastaaPoista
 15. Sooda on vinkkini, se raikastaa ja pesee!! heketius@hotmail.com

  VastaaPoista
 16. Kahdella mukana! Mulla on almawin-yleispuhdistusainetta suihkepullossa, olen siitä tykännyt. Sillä ja rätillä pyyhin yleensä keittiön pöydän ja tasot, syöttötuolin, jos tippuu ruokaa lattialle jne:) mulla onkin kiertin liinoja kaksin kappalein, jotka ostin kestovaippayhdistykseltä :) ihanaa puuhaa on ollut pyykätä tulokkaalle pieniä nb-vaippoja ja kuoria :)

  Inhokkini on kyllä lattiakaivon puhdistus

  VastaaPoista
 17. ihmesieni on minun suosikkini, varsinkin kun muutin uuteen asuntoon miten sillä olikaan ihana hinkata keittiö puhtaaksi! tykkään myös pyykinpesusta ja inhoan tiskaamista. emja@live.fi

  VastaaPoista
 18. Inhoan imurointia. Imuri aina paukkuu kulmia vasten siivotessani :D Ihmesieni on myös hyväksi havaittu. Käytämme vessan pesuun ja muuhun siivoukseen kertakäyttöisesti vanhoja (mutta puhtaita) sukkia ym. kierrättämiseen kelpaamatonta vaatetta.
  Kahdella arvalla mukana.
  s.kansakoski@luukku.com

  VastaaPoista
 19. vinkkejä ei ole :)
  mutta inhokki on keittiönaltaan viemärin tukkeutuminen! argh! taas se on tukossa!
  arvalla mukaan!
  elina_myllykoski@hotmail.com

  VastaaPoista
 20. Siivous vinkkinä että lattian luutuamiseen sitruunafairya, tulee puhdasta ja raikasta. Sekä pinttyneet kannattaa kokeilla ruokasoodaa tai merisuolaa. Se toimii :) Inhokki on tiskaaminen ja se jos niitä on paljon. Arvalla mukaan. :) hemantinde@hotmail.com

  VastaaPoista
 21. Inhoan ylivoimaisesti eniten hiustuppojen nyhtämistä irti pesuhuoneen lattiakaivosta, mutta tehtävä se on sekin kotityö.... SIlittämisen olen rajannut ihan minimiin, koska sekään ei ole mielipuuhiani. Ihmesieni on kovassa käytössä ja luottotuote siivouksessa.
  Arvalla mukana.
  teija(dot)lento(at)elisanet(dot)fi

  VastaaPoista
 22. Mun ehdoton siivousinhokki on ikkunoiden pesu. Näin ollen siihen liittyen hyvä siivousvinkki - palkkaa siivousfirma pesemään, haha :D Näin teemme itse joka kevät. Kaksi arpaa kiitos ^_^ Tuo setti, jossa salmiakkikuvioinen rätti on ehdottomasti ihanin! kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Lukijana kahdella arvalla mukaan. Aiemman kommentoijan sanomisista tuli vinkki mieleen. Elikä tuolta varsin ikävältä viemärien tonkimiseltä välttyy, kunhan hankkii kaivokieloja. Ne ovat käteviä ja keräävät kaiken lian, hiukset jne. talteen, helppo tyhjentää.

  Kaikki palkinnot passaa mutta jos saa valita niin "Harlekiini" on mieluisin luutu.

  teekoo81(at)gmail.com

  VastaaPoista
 24. Minä inhoan siivousta ihan kokonaisuudessaan :D Mutta jos jotain olen oppinut, niin se sääntö, että joka päivä siivoaa vähän jotain, on pätevä. Ei ehdi muodostua suurempaa sotkua. Myös hyviin siivousvälineisiin kannattaa satsata. Meillä on käytössä esim. höyrypesuri, jolla saa helposti puhdasta. isontalonpoikii@gmail.com (2 arpaa)

  VastaaPoista
 25. Vinkiksi lapsiperheille että kuulakärkitöherrykset esim. vahakangasliinasta lähtee hiuslakalla :) Ihanat palkinnot!
  Yksi arpa.
  -Aada-
  aho_immonen(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 26. Ikkunoiden pesu on ihan sietämätöntä puuhaa, mutta palkitsevaa kylläkin sitten kun siihen on vaan saanut ryhdyttyä. Vähän joka päivä -on kyllä ihan paras siivousvinkki.
  ahlfors(at)suomi24(piste)fi

  VastaaPoista
 27. Vaikka on astianpesukone, niin aina sitä käsin tiskattavaakin jää ihan riittävästi ja se on inhokkini siivoustöistä.
  Siivousvinkki: Ihmesieni on kyllä kätevä puhdistukseen! Yhdellä arvalla mukana.
  mariah-79(at)suomi24.fi

  VastaaPoista
 28. Juu, ylläpitosiivoushan se tosiaan ehkäisee järjettömien sotkujen syntymistä. Lattian pesu on oma suosikkini, ja yllättäen myös vessanpöntön hinkkaus ;) Imurointi on varmaan inhokkini, ärsyttävää sen mölisevän rotjakkeen kanssa möyriä. Toisaalta, siisti koti on kyllä puurtamisen arvoinen...
  thlaspi(ät)gmail.com

  VastaaPoista
 29. Vinkkejä ei ole,ihan ne perussiivoukset. Ehkä yksi inhokki,tai ainakin vaikea aloittaa on silitys, annelaukkanen09@hotmail.com

  VastaaPoista
 30. Inhokki on aloittaa koko siivous, mutta kun on siivottu,on ihana tunne. Sofia chipmunk@hotmail.fi

  VastaaPoista
 31. itse pidän tavarat järjestyksessä,siitä on helppo aloittaa siivous. inhokki on ikkunoiden pesu!!!
  arja.katariina@hotmail.com

  VastaaPoista
 32. silitys on inhokki!!! tykkään koko ajan järjestellä nurkkia!!!
  pilkku10@hotmail.fi

  VastaaPoista
 33. itse pidän siivouksesta, elikkä perus siisteys aina melkein :D. Inhokki olis ehkä vaatteiden silitys!
  eerika.ahonen@gmail.com

  VastaaPoista
 34. Vieläkö ehtii kahdella arvalla mukaan? Siivousvinkki on ehdottomasti se, että kutsu ihmisiä kylään useammin - silloin tulee siivottuakin tehokkaammin.
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista