sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Maalausta

Tänään Nemi nukkui hurjat 3 tunnin päiväunet ja Hipolla oli oiva hetki hiukan puuhastella. Kaapin perukoilla säilytyksessä olleet eri väriset kehykset saivat uuden maalipinnan.

Sutia tai penssseliä ei tietenkään ollut tarjolla, joten keittiösienellä Hippo tuputteli violettia ja mustaa väriä kehyksille. Nopeasti maali kuivui ja taulut saikin naputella seinälle Nemin herättyä.

Tyytyväinen huoneen asukki antoi teokselle aploodit ja totesi hyvä hyvä.Taulukokoelmaa jatketaan sitä mukaa kun kivoja kuvia tulee lisää. Seinästä tulee varmasti kiva pieni sekametelisoppa, juuri sellainen kuin lastenhuoneeseen sopiikin.


Hipon oli tänään ihan pakko nappaista Nemistä kuva kun tämä nukkui päiväunia. Peppu pystyssä siellä tuhistiin.Vaikka kelloja siirrettiin meni neiti nukkumaan talviajan mukaisesti maha täynnä iltapalaksi syötyä kinkkumunakasta. Ruoka ei ole tänään oikein maittanut neidille (paitsi Lokalahden Mummin ja Pappan kyläillessä keksit maistuivat yllättäen), joten onneksi iltapalaksi tehty munakas osoittautui " tää o yvää" ruoaksi. Jos sillä neiti jaksaisi nukkua yönsä.

Huomenna alkaa taas työt ja arki. Uusi päiväkoti viikko edessä, saa nähdä vaikuttaako kellojen siirto rytmeihin.

2 kommenttia:

  1. Kehykset näyttävät hyviltä ja niin makoisia unia katsellaan =))
    Mukavaa viikkoa teille kaikille =))

    VastaaPoista
  2. Minulla olisi sinulle haaste blogissani...

    VastaaPoista