maanantai 24. maaliskuuta 2014

Varma kevään merkki

Varma kevään merkki on viimeisen viiden vuoden aikana ollut Helsinki Ink -messut Kaapelitehtaalla Helsingissä.

Sunnuntaina Hippo ja kulta suuntasivat autonnokan aamusta Helsinkiin, Nemin jäädessä Mummin ja Pappan hoiviin kotia.


Sivuhuomautus: Itse pidän kovasti tuosta Laveran Trend Sensitive Rosewood Dream-sävyisestä huulipunasta. Harvoja, joita suostun huulirasvan lisäksi käytämään

 Messuilla lähinnä katseltiin ja ihmeteltiin. Hippoa miellytti eniten ehkä LouLou D'vil nimisen Burleskitähden esitys. Kaunis nainen ja missä kunnossa. Ei taitanut jättää ketään kylmäksi!

Hippo sai messuilla lisää tuulta siipiensä alle uudelle tatuoinnille, joka liittyy tietenkin rakkaasen Nemiin. Idea vielä muhii ja taustatöitä tehdään, jotta halutut mielikuvat saisi paperille ja siitä iholle.

Messuilta mukaan tarttui Nemille söpö kissapaita tuliaisiksi. Messuilla oli myymässä Angels & Devils- niminen yritys, kiertävät paljon festareita ja messuja mm ovat menossa American Car Show 2014 ja HOT ROD & ROCK SHOW 2014 tapahtumin. Mallistoihin he ovat saanet toisena kauppiaana Suomessa Sullenin malliston! Joten kannattaa piipahtaa heidän myyntipöydällään tai nettikaupassa jos kaipaat Sullenin vaatteita! Valikoimissa on myös lapsille rock-henkisiä paitoja ja takkeja ja ihan pienille käheitä bodyja.  Omistajapariskunta oli erittäin ihanan positiivisia ja asiakaspalvelulähtöisiä. Rupatteluhetken jälkeen tuli tosi kiva fiilis, siinä oli pariskunta, jotka omistautuivat todella sille mitä he haluavat ja osaavat tehdä!
Paluumatkalla Hippo ja Kulta nauttivat romanttisen päivällisen Saukkolan St1:llä. Miljöö oli mitä herkin, silkkikukkien ja täytettyjen eläimien joukosta paistoi Veikkauspiste ja RAY:n peliautomaatit. Sisustus henki 80-90-luvun taitetta ja ikkunasta avautuvassa maisemassa näkyi vanha maaleista kuoriutunut, sateen piiskaama leikkimökki, joka toimi taksipisteenä. Taksimökki loi viimeisen kauniin silauksen tälle perisuomalaiselle idyllille.Loppumatkasta pysähdyttiin vielä tapojen mukaisesti Kasvihuoneilmiöön ihailemaan sitä kaikkea tavaraa mitä kukaan ei oikeastaan oikeasti tarvitse, mutta kummasti vain siellä kaikkea kivaa olisi. Nemille mukaan tuli pieni vihreä Valmetin lelutraktori, autot kun ovat tällä hetkellä niin mieleisiä.

Reissusta kotiuduttua oli kotona vastassa aurinkoinen tyttö, joka ilahtui silminnähden äidin ja iskän palaamisesta. Hienosti oli päivä mennyt Mummin ja Pappan kanssa, kuten jo etukäteen arvata saattoi. Reipas tyttö, ei voi muuta todeta.

Pieni keväinen retki messuille, Saukkolan St1:lle ja Kasvihuoneilmiöön siis tehtynä. Nyt se kevät siis alkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti